Vi ste na stranici: Naslovna
Info

Tekst najave: *Dokumentarni filmovi studenata Akademije primijenjenih umjetnosti u Art Kinu Croatia* U srijedu 5.prosinca 2012. u 20 sati u Art kinu Croatia u Rijeci održat će se projekcija kratkih dokumentarnih filmova *Venecijanska veza *realiziranih u sklopu "Hidden Live(r)s of Venice on Video" (HiLoVV) projekta mobilnosti Erasmus (Intensive Programs) studenata/ica i mentora/ica s tri partnerske institucije: Visoka škola za umjetnost Sveučilišta u Novoj Gorici, Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i Instituta za suvremenu umjetnost, Arhitekturu i Medije Tehničkog sveučilišta u Grazu. Omnibus šest kratkih dokumentarnih filmova o Veneciji *Venetian Connection (Venecijanska veza)*, prikazan je do sada u Ljubljani, Veneciji, Grazu, Udinama, Motovunu i Poreču.

Opširnije...
 
Natječaj za izložbu GraficaRi

Produžen rok za prijavu na Natječaj za izložbu GraficaRi Likovna manifestacija GraficaRi projekt je nedavno diplomiranih studentica Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci u suradnji s Akademijom primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i Muzejom moderne i suvremene umjetnosti Rijeka. Projekt je pokrenut s ciljem povezivanja mladih afirmiranih i neafirmiranih umjetnika i studenata koji se bave grafičkim medijem, odnosno predstavljanja grafičke umjetnosti široj javnosti kroz tradicionalni i suvremeni pristup. Pozivaju se svi mladi umjetnici i studenti grafike da se prijave na natječaj za skupnu izložbu GraficaRi koja će se održati u Rijeci u siječnju 2013.godine u galeriji Mali salon, Korzo 24, 51000 Rijeka.

PRIJAVNICA

IZLOZBA GRAFICARI PRAVILNIK

TEKST NATJEČAJA


 
Predlaganje kandidata za dodjelu nagrade

 Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci za najuspješnijeg studenta/ studenticu

Pozivani su svi nastavnici Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci da predlože uspješne studente za  Nagradu Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci za najuspješnijeg studenta/ studenticu.

Za Nagradu Akademije natječu se studenti preddiplomskih i diplomskih studija Likovne pedagogije i Primijenjenih umjetnosti, s najmanjim prosjekom ocjena 4,0 tijekom studija na prijedlog njihovih nastavnika.

Ispunjeni obrasci trebaju biti dostavljeni u prostoriji prodekana (br. 14, prizemno), zajedno s radovima najkasnije do ponedjeljka, 26 studenog, do 12 sati.

OBRAZAC


 

 
Pozivamo studente prve godine da se odazovu na

Orijentacijsko motivacijski praktikum za studente prvih godina preddiplomskih studija

Molimo sve studente prvih godina preddiplomskih studija Primijenjene umjetnosti i Likovne pedagogije da se odazovu pozivu na orijentacijskom-motivacijski praktikum, koji će biti održan u srijedu, 28. studenog 2012., u predavaonici Bauhaus u 12 sati.

Orijentacijsko motivacijski praktikum organizira se s ciljem detaljnog informiranja o studiju.

 


 

 
Informacije o dodjeljenim mentorima/tutorima:
Radi osiguravanja kvalitete studiranja od ove akademske, 2012/2013. godine, kao oblik podrške studentima prvih godina preddiplomskih studija ponovno pokrećemo ulogu nastavnika mentora – tutora.


Popis mentora/tutora po odsjecima:

Uloga nastavnika mentora – tutora opisana je u Priručniku za kvalitetu studiranja na Akademiji primijenjenih umjetnosti (nalazi s na web stranicama Akademije, pod rubrikom Kvaliteta).

Imenovanja nastavnika mentora/tutora ove akademske godine provedena su po principu dodijele nositeljima predmeta na prvim godinama studija.

Napravljeni su izuzeci prema nositeljima koji su u upravi Akademije.

Za sve dodatne informacije obratite se prodekanici za nastavu ili prodekanici za umjetničko-znanstvenu djelatnost.


 

 
«« Početak « Prethodna 81 82 83 84 85 86 87 88 89 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 431 - 435 od 442
 
 
 
© 2005 – 2023 APURI