Vi ste na stranici: Naslovna
Natječaju za odabir studenta-asistenta za potporu studentima s invaliditetom na Sveučilišta u Rijeci

Ured za studente s invaliditetom traži redovite studente za pružanje vršnjačke potpore studentima s invaliditetom na Kampusu Sveučilištu u Rijeci tijekom zimskog semestra ak. god. 2018./2019. Uz vršnjačku potporu studenti s invaliditetom mogu prevladati prepreke koje objektivno postoje u sustavu visokog obrazovanja u RH (prostorno, organizacijski, nastavno).

Detaljnije informacije nalaze se u natječaju.

Prijava je jednostavna - potrebno je ispuniti prijavnicu do 23. rujna 2018. u 23:59h i pričekati našu povratnu informaciju.


Veselimo se Vašim prijavama!

U slučaju dodatnih pitanja i nejasnoća možete nas kontaktirati putem e-maila Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili telefona 051 265 844.

Objavljeno: 13.09.2018.

  

 
AŽNA OBAVIJEST ZA PRISTUPNIKE NA DODATNE PROVJERE- GLUMA I MEDIJI

PRVI KRUG DODATNIH PROVJERA ODVIJA SE 10. I 11. 9. 2018.
POPIS PRISTUPNIKA KOJI IDU U DRUGI KRUG OBJAVIT ĆE SE 11.9.2018. NA OGLASNOJ PLOČI. 

 
Natječaj Zaklada Sveučilišta u Rijeci

Zaklada Sveučilišta u Rijeci objavila je natječaj za dodjelu Nagrade Zaklade za kalendarsku godinu 2017.

Prijave su otvorene do 30. rujna 2018. godine, a tekst natječaja, dodatne upute i obvezna dokumentacija mogu se preuzeti na našim mrežnim stranicama.

 

  

 
PREDDIPLOMSKI STUDIJI BROJ SLOBODNIH MJESTA ZA JESENSKI ROK
Likovna pedagogija: 5 mjesta
Primijenjena umjetnost: 8 mjesta (modul kiparstvo 3 mjesta, modul grafika 5 mjesta)
Gluma i mediji: 6 mjesta, 2 mjesta za strance


 
POMOĆ STUDENTIMA U PRONALASKU PRIVATNOG SMJEŠTAJA

Otvaranje Studentskog naselja „Trsat“ uvelike je povećalo broj smještajnih kapaciteta Studentskog centra Rijeka. Nažalost, kapaciteti i dalje ne zadovoljavaju potražnju za studentskim smještajem. U želji da pomogne studentima koji na natječaju za smještaj za akademsku godinu 2018. / 2019. neće ostvariti pravo na subvencionirani smještaj ili ne žele boraviti u smještajnim kapacitetima studentskih naselja, Studentski centar Rijeka na Facebooku objavljuje ponudu i potražnju za smještajem u privatnim sobama i stanovima. Studentski centar poziva vlasnike soba i stanova (ponudu) kao studente koji traže privatni smještaj (potražnju) da se jave kako bi njihovi oglasi bili objavljeni na Facebook stranici „Privatni smještaj – Studentski centar Rijeka“.

 

Molimo Vas da Vama poznate vlasnike stanova kao i studente koji traže smještaj informirate o našoj inicijativi.

 

Ponudu ili upit je potrebno poslati na e – mail adresu: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili u Inbox Facebook stranice „Privatni smještaj – Studentski centar Rijeka“. Ljubazno Vas molim da SC-u dostavite gotov tekst oglasa koji će isti oglasiti na Facebooku. Osim teksta, moguća je i objava fotografija stanova i soba.

 

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 051 / 584 - 545 (od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati).

 

Usluge oglašavanja stanova i objave potražnje za istima su besplatne.

Studentski centar Rijeka ne nudi usluge posredovanja već isključivo prosljeđuje informacije studentima korisnicima društvenih mreža SC Rijeka.

Studentski centar Rijeka ne odgovara za sadržaj i istinitost oglasa.

Studentski centar Rijeka ne odgovara za zaštitu osobnih podataka te sukladno tome molimo osobe da iste ne objavljuju već da se šalju na e – mail ili u inbox Facebook stranice.

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 41 - 45 od 442
 
 
 
© 2005 – 2023 APURI