Vi ste na stranici: Naslovna
Produžen rok prijave za ”Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci 2017.“

Zaklada Sveučilišta u Rijeci produžila je rok prijave na natječaj za dodjelu ”Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2017.” do 7. listopada 2018.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom (zaključana prijava i datum poštanskog žiga), a cjeloviti tekst natječaja i popratnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Odluka o produženju roka prijave dostupna je na sljedećoj poveznici, a u slučaju nejasnoća i upita, budite slobodni obratiti nam se putem e-maila na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

  

 
Studentski izbori

PREUZMITE DOKUMENT

 PREUZMITE OBRAZAC 

 
Nevidljiive sile: Žene koje su oblikovale naš grad

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas i pozvati na završnicu projekta Nevidljiive sile: Žene koje su oblikovale naš grad u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

 

Događaj će biti održan u četvrtak, 27. rujna u Malom salonu (Korzo 24, Rijeka) s početkom u 18.30 sati, a održava se u sklopu Tjedna filantropije.

Nevidljive sile zaokružit ćemo predstavljanjem blok-brošure Nevidljive sile te najavom nove Zakladine stipendije Delta Women Award, s ciljem potpore žena u riječkoj znanosti i umjetnosti.

 
obavijest

30. rujna u sklopu projekta Rijeka u kretanju već tradicionalno će se održati manifestacija Art Molo Longo, koja spaja umjetnost i sve oblike kretanja na jednoj od najatraktivnijih morskih riječih šetnica.

Zainteresirani studenti kao i ostali umjetnici, mogu se prijaviti za sudjelovanje putem kratkog obrasca na: https://goo.gl/forms/mZogjbuQGOheKuAd2 

 

 

 
OBAVIJEST - ZAJEDNIČKI IZBORNI KOLEGIJI SVEUČILIŠTA U RIJECI

popis zajedničkih izbornih kolegija za akademsku godinu 2018./2019. Sveučilišta u Rijeci nalaze se na slijedećoj poveznici.


 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 36 - 40 od 442
 
 
 
© 2005 – 2023 APURI