Vi ste na stranici: Naslovna arrow Kako do nas
Kako do nas
Kako do nas
Do Kampusa možete stići različitim prijevoznim sredstvima.
 
AUTOBUSOM
Do Kampusa vozi gradska autobusna linija broj 8 i 8A (Autotrolej) pri tom pripazite na njezin vozni red.
Možete stići i linijom broj 2, čije je stajalište ispred južnog ulaza u prostor Kampusa.
Dolazite li u Rijeku autobusom, redovitim međunarodnim i domaćim autobusnim linijama Rijeka, kolodvor se nalazi u središtu grada, na Žabici. Sve informacije o redu vožnje i cijenama karata možete dobiti na internetskoj stranici Autotransa ili zatražiti u agenciji na kolodvoru.
Uz autobusni kolodvor ( s južne, obalne strane) nalazi se autobusna stanica lokalnog gradskog prijevoza (smjer kretanja prema Kampusu) i taxi službe.
 
OSOBNIM VOZILOM
Krećete li se iz pravca središta grada, krenite na Trsat (pratite putokaze). Cesta Trsatom je jednosmjerna te do Kampusa dolazite vozeći se pored Svetišta Majke Božje, Dvorane Mladosti, te trsatskog groblja, nakon toga Kampus se nalazi s lijeve strane.
 
Krećete li se iz pravca Zagreba te dolazite u Rijeku autocestom, na čvoru Orehovica pratite izlaz Orehovica (sasvim desna prometna traka), na semaforu skrenite lijevo i vozite oko 1 km do raskršća na Vežici, na kojem se uključujete na cestu s prednošću prolaza, skrenite desno, te potom ponovo u prvu ulicu desno (putokaz za KBC Sušak), nastavite ravno ući ćete u prostor Kampusa kod Studentske prehrane. Potražite parkiralište.
 
AVIONOM
Zračna luka Rijeka udaljena je 30 km od grada i nalazi se na otoku Krku. Informacije o zračnoj luci te redu letenja možete dobiti na internetskim stranicama Riječke zračne luke.  Avio karte možete kupiti i on-line na internetskim stranicama zračnih prijevoznika ili u nekoj od putničkih agencija.  Od zračne luke do centra grada možete organiziranim autobusnim prijevozom ili taxi uslugom.
 
VLAKOM
Glavni željeznički kolodvor nalazi se u Krešimirovoj ulici 5. Informacije o prometovanju vlakova možete dobiti na internetskoj stranici HŽ-a ili na  info šalteru na kolodvoru. Ispred glavne zgrade kolodvora nalazi se autobusna stanica lokalnog gradskog prijevoza (smjer kretanja prema Kampusu). Ispred kolodvora stajalište je taxi vozila.
 
 
 
 
 
© 2005 – 2023 APURI